最喜欢古色古香嘅装潢,入黎哗完一声就爱上左呢度。当晚晚饭时间黎食糖水,冇咩人可以同朋友倾计 朋友推介食养生系列,好少糖水店禁齐唔同配料,有选择困难症嘅人应该会拣得辛苦。最后拣呢个,姜汁黑糖好养生 😂😂稀有嘅绿茶冻好有绿茶味,又有咬口;芋圆紫色果款好入味,成碗嘢我都好钟意!黑白豆腐都好重豆味,31蚊都好抵。其实要四款配料$38都好抵。 不过我朋友叫一碗爱玉,所以今次两款配料都好够。唔记得影爱玉大特写! 但呢度都睇得出爱玉好足料,清凉下火🤣🤣🤣但我地之后做左样失策举动:倒黑糖!就出左事!!!!!每枱都有成枝黑糖浆,我地试食一啖好好味,不死甜;但原来捞落爱玉系完。全。唔。夹。。。。。。下次要醒目的😂😂😂会黎 下次要带埋屋企人黎先得,呢度装潢 嘢食 气氛都好岩男女老幼黎。 (最正近返工地方,放工可以黎医下肚😍😍😍)

最后拣呢个,姜汁黑糖好养生 😂😂

下次要醒目的😂😂😂

• 自选养生花