2023-11-02 785 浏览
Happy Halloween 🎃早两日放喺story询问度极高嘅餐厅🖤呢间餐厅有室内同埋户外嘅用餐位置,一步近餐厅范围已经感受到浓厚嘅节日气氛,员工都非常热情亲切🥰去到嘅时候户外嘅枱几乎已经被坐满,所以我哋就拣咗室内位置🙌🏻见到个环境,已经好想影相📸所以我都极速拣好想食嘅嘢之后再慢慢影:1️⃣Chicken Quesadillas呢道系香辣鸡肉墨西哥馅饼,好钟意佢香浓口味嘅鸡肉同埋芝士馅料,烤焗过后唔会太dry,保有moisture😋酱方面仲有3款,包括有牛油果酱、酸忌廉同埋Salsa,大推酸忌廉🙌🏻食落冇咁滞2️⃣ Quattro Formaggi呢道系四式芝士🧀薄饼,钟意食芝士嘅可以试吓,一焗完上枱𠮶吓香气四溢,不过份量有啲多🤣两个人食嘅话净系食佢都好饱,建议3个人或以上先好叫3️⃣Maialae Porchetta呢道系慢烤乳猪🐷都几大份,咁啱系个脾位,啲肉几嫩滑,而个皮烤到好脆卜卜,食落sharp sharp声,同埋就算我哋影相影咗一轮先慢慢开始切开佢,啲肉都仲系冒晒烟😍4️⃣Exotic Breeze呢杯系由热情果、芒果、菠萝、香蕉同埋lemonade调制嘅非酒精饮品🍹饮落好refresh
Happy Halloween 🎃

早两日放喺story询问度极高嘅餐厅🖤

见到个环境,已经好想影相📸
所以我都极速拣好想食嘅嘢之后再慢慢影:
1️⃣Chicken Quesadillas

2️⃣ Quattro Formaggi

3️⃣Maialae Porchetta

4️⃣Exotic Breeze
呢杯系由热情果、芒果、菠萝、香蕉同埋lemonade调制嘅非酒精饮品🍹饮落好refreshing,唔会太甜,而且微气泡,饮落唔会太顶胃👏🏻

整体嚟讲,呢度环境真系好靓好chill,有啲想下次系日头嘅时候嚟坐户外,应该会系另一番风味🏝️