👀拎埋假连住劳动节放多2日真系好爽呀🥹衬住呢个悠长假期,妹妹条脷👅今次就去到乌系沙 CHOWTIME,探索一下🤭!✨帕尔马芝士脆皮三文鱼&虎虾配牛油果酱 $168呢个系主餐牌单点的, 见到张图已经知无伏😍!嚟到真系大大份, 闻落好有好重三文鱼嘅油香!❤️最正系佢系车厘茄呀!!🤤☣️平时嘅我系完全唔会生食, 见佢烧熟咗就试下啦~哇!估唔到佢超juice!超甜🙀!好似果汁咁!呢个真系爆惊喜💯!仲比我对面果个唔觉唔觉食晒😫btw 小心用叉桔佢会爆汁呀🤭✨芝士海鲜农夫包 $78 (全日餐)卖相超吸引🤤!睇都睇到赏心悦目😂! 由于无晒可爱嘅农夫包,餐厅用方包取替但一样正👍🏼满到泻嘅芝士🧀配上肉质鲜嫩嘅扇贝、爽口大虾同大大只青口! 真系好满足🥰但芝士略嫌有点咸😂✨蕃茄蘑菇忌廉汤 跟餐加$5🍅蕃茄味浓,质感浓稠,加上忌廉后口感层次丰富!跟全日餐加$5认真抵!🤩☕️热榛果朱古力 $35 (单点)天气凉凉地饮返杯热朱古力就最好!牛奶味重🥛!不错!只系个拉花形状有待改善😂环境方面都几算舒服☺️,虽然室内环境但有户外嘅感觉!☀️阳光透过商场嘅玻璃,照到餐厅嘅位置, 加上太阳伞同植物嘅点缀,加分👍🏼!但可惜当日无开放"

✨帕尔马芝士脆皮三文鱼&虎虾配牛油果酱 $168

✨芝士海鲜农夫包 $78 (全日餐)

✨蕃茄蘑菇忌廉汤 跟餐加$5

☕️热榛果朱古力 $35 (单点)

环境方面都几算舒服☺️,虽然室内环境但有户外嘅感觉!☀️阳光透过商场嘅玻璃,照到餐厅嘅位置, 加上太阳伞同植物嘅点缀,加分👍🏼!但可惜当日无开放"户外"位置😌