2020-03-22
见网上食物及环境图片唔错,一于试试。疫情下,呢间餐厅都算多人黎食,限时90分钟。一入到去感觉好正,仲比咗露台位,开扬舒服,早食人少啲,2人可坐4人位,同隔离枱有距离感觉良好Menu相片影得好靓,令我样样都想食生菜包有炸猪皮,好脆好香,肉碎份量多,可惜生菜唔够包晒全碟。炸软壳蟹柚子沙律较逊色,柚子有点苦涩干,我好喜欢食软壳蟹,但呢个似炸完好一段时间,蟹壳味道未够香。串烧嘅精髓在于个沙爹酱,可惜佢无乜麻酱味,而肉质系较实质感。海鲜炒河,食得辣应该几欣赏,可惜我太耐无食辣,我食一碗已顶唔到海鲜有青口、虾、尤鱼,𩠌嘅份量都算多,不过我唔食炒粉嘅海鲜所以唔知好唔好味,家人就成碟清晒。露台边位系舒服,但食物质素就较普通,如果倾计聚吓都系唔错选择,一试无妨,见隔离枱叫咗饮品,几大杯同埋几靓
Menu相片影得好靓,令我样样都想食