2024-06-21 357 浏览
好味指数😋😋回头指数 ⭐️开心指数🤗🤗约朋友响新都会广场食晚饭,朋友话去食东海堂嘅乌冬意粉,我黑人问号咗一阵,吓!东海堂?食乌冬意粉?原来新都会呢间东海堂系一间有位坐嘅快餐店,除咗有面包蛋糕外,仲有乌冬意粉同丼饭,要自己出去买,整好后有提示机提示出去攞。🍴日式豚软骨稻庭乌冬配溏心蛋($78)个样都唔错,虽然唔算好多豚软骨,我都满心期待,先饮佢个汤,首先感受到佢有几冻,只系微暖,味道属于正常,跟住食豚软骨,好腍好入味,但外面系微温入面系冻,真系呆咗,成碗嘢只系高室温少少!另外稻庭乌冬完全冇稻庭乌冬 feel,一D 都唔烟韧,劲腍口,如果佢唔讲自己系稻庭乌冬都会放过佢,但稻庭乌冬煮到咁,一下煮到过晒龙,一下佢根本唔系稻庭乌冬!🍴热咖啡(跟餐)六只字形容 -- 唔热难饮咖啡。基本上完全唔掂,朋友话之前食过唔系咁,anyways 唔会再去,bye!☆My IG @tracyloveliving ☆
好味指数😋😋
回头指数 ⭐️
开心指数🤗🤗

🍴日式豚软骨稻庭乌冬配溏心蛋($78)

日式豚软骨稻庭乌冬配溏心蛋

🍴热咖啡(跟餐)
六只字形容 -- 唔热难饮咖啡。

☆My IG @tracyloveliving ☆