呢间火锅店有种古色古香嘅宫廷风望落好霸气🪭 环境每个座位都好阔落配合返宫廷既感觉❤️ 特别吸引我嘅系呢度有好多唔同特色汤底😛 全部都系新鲜真材实料煲出黎特别浓郁🍲 真店之宝金屋藏娇汤底梗系令我震撼💛 店员仲笑说系唯一可以合情合法金屋藏娇嘅地方添🤣⭐️ 金屋藏娇 🏦原来系个好足料嘅冬瓜鸡汤🐔 特别推荐开始打边炉之前先饮返两碗🥰鸡汤滋润得加左好多冬瓜来一啲都唔燥☀️ 里面仲有花胶虫草花同埋竹笙等材料🌸 每一口都系清甜既滋补口味⭐️ 极级本地手切肥牛 🥩虽然话系肥牛但系肉质非常唔错👍🏻肉味香浓唔会好似边炉肥牛咁剩系得脂肪😛⭐️ 新鲜炸响铃 🫔⭐️ 自制炸鱼皮 🐟响铃一如既往嘅香口🔥 鱼皮仲要系即叫即炸好香鱼味加上椒盐嘅调味🌶️ 意外有惊喜⭐️ 招牌三拼饺 🥟每一粒饺到非常饱满😁韭菜同埋黑松露肉蟹搞嘅味道十分浓郁🍄 个人就比较喜欢传统嘅鲜虾云吞🍤 虾肉新鲜弹牙⭐️ 海中虾滑 🦐虾滑够晒虾味入口非常爽口🌊配上汤底增添鲜味⭐️ 酸梅汤 🍓酸甜度恰到好处🥤中和返肉类嘅味道❤️‍🔥
⭐️ 金屋藏娇 🏦
极级本地手切肥牛