2023-04-26
🌸 #观塘 #INNImNotNothing观塘放lunch不嬲都好多好选择😚 今次我就同男朋友去咗裕民坊嘅「INN I’m Not Nothing」☺️ 佢嘅装修非常公主风,好似一个布满花花嘅后花园🥰 嘢食都好好味㗎!🐷 香煎焗厚切猪肉眼配芒果蕃茄沙沙汁 ($138)厚切猪肉眼系我喺INN嘅all time favourite🤩😍 佢真系非常厚肉之余,仲好软腍、肉汁丰富😚 配埋refreshing嘅芒果蕃茄沙沙汁,感觉一啲都唔会油腻,反而仲好清新,感觉健康🤭🍔 烧菠萝和牛芝士竹炭汉堡 ($128)男朋友叫嘅竹炭汉堡都好正🤩 里面嘅和牛汉堡都好厚切同大块,肉质松软,牛汁满溢🤤 加上芝士一齐食,咸香得而🤗 仲有甜蜜又juicy嘅烧菠萝添!☕️ Mocha🥤Mint soda我仲钟意呢度嘅饮品唔会太甜,超啱我口味☺️
🐷 香煎焗厚切猪肉眼配芒果蕃茄沙沙汁 ($138)
🍔 烧菠萝和牛芝士竹炭汉堡 ($128)
☕️ Mocha
🥤Mint soda
我仲钟意呢度嘅饮品唔会太甜,超啱我口味☺️