2023-02-18
上星期打得太多边炉🔥🍲 做左幸福嘅猪🐷呢间位置劲方便地铁站行几步就到🤣 用皇宫宫殿做主题 都几有格调坐得舒服😛 食物都大份又高质💕❣️兰陵公主 胡椒酸菜鱼锅 $298最推荐呢个汤底‼️好少见😆 汤底选择好多都几特别💁🏻♀️俾咗好多块鱼 系厚身新鲜结实嘅 全部都冇骨🐟酸菜鱼平时都食得多 但加埋胡椒系next level💯 好有层次同埋好暖身🙆🏻♀️唔会好似食辣锅咁煮菜会油 煮咩都🆗❣️即炸黄金炒响铃 $88超邪恶😈😈 咸蛋黄好甘香浓郁 新鲜炸起脆卜卜仲有啲豆味😍 我发明食完外面有咸蛋黄𠮶层之后攞去浸汤🤣❣️手切本地牛肉(细)$298好好食‼️新鲜有肉感 肥瘦相间嘅位置 牛肉味出晒🐄🐄都唔系每间火锅店都有手切牛㗎🙈❣️伊比利亚橡果猪 $178橡果猪系无得输🐷 大理石纹嘅油花 肉味芳香浓郁🫦❣️香香宫煮饺子拼盘 4粒 $88凤尾鲜虾 黑松露蟹肉 蟹黄 韭菜猪肉一次过食到晒几款饺子 各有特色💁🏻♀️ 蟹黄蟹肉都少见🦀比较钟意韭菜猪肉 单点一只味就抵食啲😆❣️香香宫煮杂菜拼盘 $98超级多款菜食极都食唔完🥬🍅🌽🥕 有爽口嘅木耳莲藕😆❣️醇滑嘉士伯 $68
❣️兰陵公主 胡椒酸菜鱼锅 $298
最推荐呢个汤底‼️好少见😆 汤底选择好多都几特别💁🏻♀️