2023-10-10 32 浏览
夜麻麻想食串烧饮番杯啤酒,见到附近得返呢间串烧店仲有开,入边嘅顾客都唔少,相信呢间串烧店一定好受欢迎,所以同班朋友就入去试吓。点菜纸嘅选择非常之多,所以我哋都嗌咗唔少嘢食,本身以为〈凉拌皮蛋〉、〈凉拌猪耳〉咁平份量应该都唔会好多,点知一上枱就见到系小菜嘅份量,下面仲有好多柏青瓜铺底,非常高质!取消方面,基本上每款都值得推介,尤其系鸡肉、猪肉、鸡肾、鸡软骨、台湾肠、猪颈肉等等,每条串烧都啖啖肉又Juicy,同其他传销店又干又细粒简直冇得比。食得多肉类,自然就会拣番啲蔬菜平衡下,超甜粟米同娃娃菜都系超级推介,加上适当嘅调味,在烧出蔬果嘅水份,可以有解腻作用。仲有仲有要推介嘅点少得多春鱼同鱿鱼须呢!份量多之余仲要啖啖肉,喺出边好少可以食到咁高质!老板娘超好客,服务又殷勤,周不时都问我哋有咩需要,抵佢越来越多客!