2017-09-15 314 浏览
油渣面 呢间系我食过最好食的一间 以前好怕食猪油 觉得食完成口油 但呢间啲猪油炸到好干身 同时亦有未炸过的猪油 两者加埋面、辣菜埔 一个字 ''正'' 同时平衡返猪油个种油腻 每次去必叫之一 除左油渣面好食 串烧亦系重点之一 本人系非常之中意食串烧 但好多时啲串烧店中意贪快 炸完先去烧 变相左食紧炸物而不是食串烧 而且肉质更加无咁香口 《肥妹油渣面》既串烧就是坚持唔炸 由头烧到落尾 鸡全翼系最难熟 但呢间店烧得熟得黎又好干身 再加埋辣粉 好好味😋😋 值得一提 呢间铺头虽然细间 但环境舒适 服务态度非常好 食串烧最岩就配啤酒饮 好多时买埋啤酒去 老板娘同老板都会帮我地雪系雪柜 然后好细心咁见到我地饮到差唔多 会主动问我地洗唔洗拎多罐 good good 至于价钱方面 一啲都唔贵 因为份量合理 所以值得推荐中意宵夜的朋友一去👏🏻👏🏻
油渣面
烧烤
2017-09-01
$200 (宵夜)
油渣面
烧烤