2019-06-26
原来已经有几间分店,最近系旺角开左,地点禁方便大家,就食佢啦😁结果发现点左既野,全部都好食😆抵佢开几间分店😁绵羊就抽左几款系下面介绍😊----------#台湾鸡泡鱼干 $38烧得几香,又唔会太硬👍掂埋蛋黄酱,包保唔觉得干😀#牛油蜜糖芋头条 $38呢款系唔会系menu度见倒嫁😅事关绵羊点既系芝士蜜糖芋头条,但系厨房师傅整错左😂作为芝士控真系sad左10秒😭不过又唔想浪费,所以都系照要呢碟芋头条🙂其实牛油蜜糖都系好好食,咸咸甜甜咁,芋头条有咬口得黎又够淋😋 #海苔黑豚肉鹌鹑蛋 $26面头吱左蛋黄酱同放左海苔,初初入口真系有啲日式小丸子既感觉😂咬咬下黑豚肉,鹌鹑蛋既蛋香味就爆出黎,成件事好正😁#盐烧豚肉荔枝卷 $18豚肉同荔枝既配搭,绵羊真系第一次试😂不过出奇地夹,荔枝既清甜同豚肉既咸味互相衬托,最重要系荔枝既水份令到豚肉食落冇禁干😃#鸡皮虾滑 $38鸡皮烧到冇左层肥膏,非常薄同脆😍咁既虾滑就唔会好似炸丸禁干身,保留倒水份,又可以做到外脆弹牙既口感🤗#牛油蒜蓉焗金菇 $26眼见铺左好多蒜蓉,食落每一啖都好香牛油味同好重蒜蓉味😙----------*设加一服务费
----------
#台湾鸡泡鱼干 $38
烧得几香,又唔会太硬👍掂埋蛋黄酱,包保唔觉得干😀
#牛油蜜糖芋头条 $38
#海苔黑豚肉鹌鹑蛋 $26
#盐烧豚肉荔枝卷 $18
#鸡皮虾滑 $38
#牛油蒜蓉焗金菇 $26
眼见铺左好多蒜蓉,食落每一啖都好香牛油味同好重蒜蓉味😙
----------
*设加一服务费