今日返工唔知系咪太累,一返到家就系个梳化到训著左。训到十点几,起身之后好想食甜品。跟住就打比我个FD出MK 。 黎到黑白布街E边,因为出左名E方比较多野食又比较少人。其实我都唔知食咩架。出到黎都系开开OPENRICE 望下,见到一间有牛扒雪糕既小店热爱牛扒既我梗系即刻渐过去啦。一坐低佢地就好快咁比左MEUN 我 。我点左个雪糕牛扒同个FD 一齐食,而佢就叫左杯野饮,叫蓝柠檬?都唔知系咩家科,好啦即管试下。哗!!!个牛扒一黎到真系有烟架。 有个西多同D 配料,都真系几似。原来个牛扒系巧克力加草莓雪糕黎,个质感同平时个D 有D 唔同,真系有小小咬口。我同个FD都食得津津有味。至于杯野饮,佢都算几有心思,放个灯座系杯底。打出黎影相真系一流。依到食野吹水都真系几OK。有D 6人卡位,一班FD黎都正。
今日返工唔知系咪太累,一返到家就系个梳化到训著左。

训到十点几,起身之后好想食甜品

热爱牛扒既我梗系即刻渐过去啦。

一坐低佢地就好快咁比左MEUN 我 。

都唔知系咩家科,好啦即管试下。

我同个FD都食得津津有味。

依到食野吹水都真系几OK。有D 6人卡位,一班FD黎都正。
2017-07-03
$100 (宵夜)