2013-06-28 3475 浏览
星期四同妈咪经过apm揾野食,点知见到Hipot有宵夜放题都系$98之前食过午市套餐,都唔错,决定一试!九点开始,我地八点十拎飞,等到九点三有位,一人一炉汤底得一种?当然唔系啦,可以自由选择汤底酱的,有高钙大骨酱,番茄酱、沙嗲酱同酸辣酱,我就钟意番茄酱啦!酱都系自由配搭,辣椒丝、蒜茸、麻酱,仲有腐乳饮品任饮,有汽水、酸梅汤,仲有茫果沙冰甜品有热芝麻糊同生姜杏仁糊终于到食品啦~上野比较慢,可能因为系一批批出,就算出左一碟,员工都会等到够成盆先派发到食客面前食物都算有多选择,肥牛、鲜牛、菜,出前一丁、薯粉、芝士肠,依D正常火锅有既都有海鲜有三文鱼骨腩、花胶仔、元贝仔同虾呀!仲有蚝!不过蚝雪到结冰,要煮耐少少年先好食呀不过通菜好快无晒,钟意通菜既朋友记得一开始叫多D先,仲有牛滑都系!食物干净,只是生菜连烂既都上碟,要自己拣菜最令我惊喜既系有剌身,味道当然不及日本料理个D啦,但可接受不过唯一可以改善既系可填件数,依家系根人数俾,两人就每样两件,有时想食多件又要划过,用好多order纸今餐算唔错,值得一试,都会再食过
之前食过午市套餐,都唔错,决定一试!

九点开始,我地八点十拎飞,等到九点三有位,一人一炉

酱都系自由配搭,辣椒丝、蒜茸、麻酱,仲有腐乳
饮品任饮,有汽水、酸梅汤,仲有茫果沙冰
甜品有热芝麻糊同生姜杏仁糊

海鲜有三文鱼骨腩、花胶仔、元贝仔同虾呀!
仲有蚝!不过蚝雪到结冰,要煮耐少少年先好食呀

食物干净,只是生菜连烂既都上碟,要自己拣菜

最令我惊喜既系有剌身,味道当然不及日本料理个D啦,但可接受

今餐算唔错,值得一试,都会再食过
题外话/补充资料: 全日免收加一!
2013-06-27
$98 (宵夜)