2018-12-03
见佢做宵夜时段二人套餐,咁啱又想揾个地方坐得舒舒服服倾吓计,就二话不说决定咗要来食啦👫👫👫👫👫仲可以系OpenRice度预先订位添!☝🏻🤪120分钟任饮放题,啲酒都好吸引bro🤣分别可以选择六样嘢两位未加一前系398🤪最后我选择困难症底下都拣咗自己心水嘅食物☺️蟹子沙律☺️☝🏻开胃菜梗系拣个清清地嘅蟹子沙律啦泡菜豚肉锅肉锅入边有超多料🤤包括有泡菜娃娃菜、豆腐、粉丝、金菇同埋洋葱!当然少得惊足料嘅豚肉啦肥瘦分明!啲肉铺晒系个面度啊🤤🤤🤤🤤🤤姿烧日本鱿鱼筒估唔到鱿鱼筒原只系咁大只㗎而且卖相同埋味道都好高分☺️鱿鱼嘅软硬度适中而且好弹牙🤗好有咬口绝对唔系擦子胶☝🏻🤪生蚝刺身呢个生蚝可以话系物超所值劲大只、劲大只、劲大只!好重要所以要讲三次🤪🤤🤤🤤🤤超级新鲜软绵绵嘅蚝肉正☺️😏大阪难波牛肉石头饭牛肉饭劲多牛肉,牛肉切得够薄新一口咬,食石头饭最紧要就系食佢嘅饭焦🤤🤤🤤🤤🤤,佢哋都做到㖞🤪🤪🤪🤪🤪*由于间铺系喺地牢𠮶层㗎架,认住上边张单既入口海报就会揾到间铺㗎啦!
仲可以系OpenRice度预先订位添!☝🏻🤪
120分钟任饮放题,啲酒都好吸引bro🤣