餐厅: 鮮魚湯 (河傍街)
资讯:

2017-09-01 152 浏览
朋友失恋,虽然已经好夜,不过都落去陪一陪佢失恋真系好惨,仲要年纪唔细,付出左好多感情于是我地去间夜晚可以坐底既餐厅,比较方便倾计去左市中心鲜鱼汤,依度夜晚仲系多人,唔会太静,安全D倾完计就开始食野啦,食左个墨鱼丸鱼汤米粉,呢碗野叫招财进宝,包括有墨汁墨丸、鱼蛋、紫菜、鱼春卷同埋鱼腐 非常丰富, 鱼汤鲜味用料够纯朴无味精, 米粉比较粗身 微微鬈曲 适中轻微偏硬 正正系我喜欢嘅口感特别推荐鱼腐,好似大鱼蛋咁嘅形状炸完外层系香口嘅,鱼肉比一般鱼腐结实,有少少似手打鱼胶嘅感觉令人回味, 另外菜脯都系粉面必加嘅配料希望佢快D无事啦
朋友失恋,虽然已经好夜,不过都落去陪一陪佢

失恋真系好惨,仲要年纪唔细,付出左好多感情

于是我地去间夜晚可以坐底既餐厅,比较方便倾计

去左市中心鲜鱼汤,依度夜晚仲系多人,唔会太静,安全D

特别推荐鱼腐,好似大鱼蛋咁嘅形状

令人回味, 另外菜脯都系粉面必加嘅配料

希望佢快D无事啦