2021-06-05
今日同朋友黎开奥海城,顺便一齐黎食lunch啦,朋友提议想食西式cafe,所以我地黎到呢间homeland~一黎到就比装修吸引住,好色彩缤纷!仲要系黄店tim!有午餐餐牌,睇睇先~呢到主打意粉既,咁朋友就叫左秘制伊比利亚卡邦尼意粉$108,我呢就叫左烟肉蛋未来肉汉堡$108!另外叫左小食明太子鸡翼$30同脆炸粗直薯条配松露蛋黄酱$48!先黎系跟餐既田园沙律,沙律菜好新鲜,配埋黑醋,好开胃啊!呢个卡邦尼意粉,有只鸡蛋系中间,打散捞埋一齐食,好creamy好香滑啊!每条意粉都充满酱汁,意粉又弹牙,而且摆盘都好靓啊!好丰富啊!之后烟肉蛋未来肉汉堡 ,超足料啊!一啖咬唔晒🤣中间除左烟肉,蛋,未来汉堡外 仲有蕃茄,菜同洋葱!中和返油腻,而个汉堡面包都好软熟,好好食!旁边仲有跟左薯条,好食!另外明太子鸡翼有3只,每只鸡翼充满明太子酱汁,好香口!好好食!仲热辣辣架~另外仲有叫左薯条,份量都几多,个松露蛋黄酱点薯条好正😋跟餐饮品方面,叫左热咖啡同冻奶茶,饮埋就够晒饱啦,超满足!顺带一提,店员都好有礼貌,好窝心,真系有屋企感觉啊!!
先黎系跟餐既田园沙律,沙律菜好新鲜,配埋黑醋,好开胃啊!
另外仲有叫左薯条,份量都几多,个松露蛋黄酱点薯条好正😋
跟餐饮品方面,叫左热咖啡同冻奶茶,饮埋就够晒饱啦,超满足! 顺带一提,店员都好有礼貌,好窝心,真系有屋企感觉啊!!