2023-04-20
禽日家人为老公补祝生日,试下呢间好似几出名既上海菜我地叫左个4人餐,睇落几多野,食到尾加左个小笼包坐低无耐醉鸽同蜇头系同时间嚟酒味浓,肉质唔柴蜇头好爽,窝荀爽口唔淋非常好松子桂鱼卖相唔错(店员会切埋)个汁刚刚好酸酸甜甜鱼皮脆无骨鱼肉滑唔会太老芺蓉蒸膏蟹呢个好正💙首先膏蟹份量唔少,基本上每一啖都有,蛋好滑,食果阵加少少醋一流。荀个人敏感无食,家人食落话唔似荀,清晒证明都唔错,份量都算多。响铃火腿夹~口感几特别,出面块片好薄唔会太滞,火腿够味,响铃好脆云饨鸡汤~有两只云饨,汤清得嚟唔会无味,不错不失,无咩大惊喜梅菜鲜肉煎饼~个皮煎得靓,食得出系即煎唔系煎完再加热,梅菜唔会太咸,料好满,几好食芋泥锅饼~好食过豆沙锅饼,一放低已经闻到芋头味好香,爆馅👍👍4人餐资料最后加既小笼包,我唔好彩一夹就漏汁,正正漏汁先发现汤汁有一汤匙,唔会太咸刚刚好下次打算嚟试6人餐🤣🤣价钱虽然比起其他上海菜贵,但要赞既系佢地每碟𩠌出既速度,系等你到7788下一个就到,完全唔会催你交枱一次过上晒,好似我地后加小笼包,佢就会将个芋泥锅饼再退好d出,呢样真心欣赏
我地叫左个4人餐,睇落几多野,食到尾加左个小笼包
坐低无耐醉鸽同蜇头系同时间嚟
酒味浓,肉质唔柴
蜇头好爽,窝荀爽口唔淋非常好
松子桂鱼卖相唔错(店员会切埋)
个汁刚刚好酸酸甜甜
鱼皮脆无骨