2018-05-27 1379 浏览
见个餐牌话个大厨系鲤鱼门做过。加上d相既卖相同价钱ok所以黎试下打去订枱问有无咩菜式要预先订阿姐话最好海鲜都提前讲定 , 我订星期六但唔系咩特别节日 ,无限时。阿姐话夜晚做一转,唔会翻枱,可以一路食到尾。无切蛋糕费。 我地四个人食左椒盐豆腐炸虾丸脆猪手美极煎鲍鱼花雕蟹蒸蛋冰镇芥兰同叫左个当日推介既乳鸽皇豆腐ok入面几滑 外面个椒盐味都做到。但可以再重口味d。会更欢喜 因为钟意重口味所以又系煎炸野炸虾丸。有十粒呢个几好食 。香口。够热其实呢个猪手点蜜糖几好味 但有屋企人话个皮硬左少少。 咁佢个皮又真系未去到好松脆。一咬就脆开个种开心。但佢个蜜糖味加埋黎食又真系其他地方暂时未食过。所以一试无妨。一上台就系呢个份量。每条菜都去左茎既表皮 。所以食起黎比相像中嫩。都唔错。鲍鱼都香口 界花之间有蒜粒 美极既鲜味都入到去 咬落几弹牙 。乳鸽皇忘记影相。有人活太咸。可能我重口味所以还好。但可以唔叫无乜特别。影相几靓。蛋滑既。但呢样应该要做到反转个壳 。无膏。最多肉系大蟹钳但整体无太大惊喜。餐厅相一张 唔太大。环境唔好有太大期望。会有两三粒蚊知不断骚扰你。虽然系得个头食都唔会expect 有装修。但的

打去订枱问有无咩菜式要预先订

冰镇芥兰
同叫左个当日推介既乳鸽皇

因为钟意重口味所以又系煎炸野
炸虾丸。有十粒
呢个几好食 。香口。够热

影相几靓。蛋滑既。但呢样应该要做到
反转个壳 。无膏。最多肉系大蟹钳
但整体无太大惊喜。

餐厅相一张 唔太大。环境唔好有太大期望。会有两三粒蚊知不断骚扰你。虽然系得个头食都唔会expect 有装修。但的确有改善空间。
2018-05-19
庆祝纪念