2024-09-21
家姐啱啱生完BB,带佢嚟Non Kitchen食返餐好嘅。餐厅位置方便,由牛头角站B6 exit行5分钟左右就到。用餐环境几舒服,枱同枱之间有适当距离唔会觉得好局促,方便倾偈。星期五晚嚟到都差不多满坐,所以建议book定枱。我哋叫咗个二人dinner set $498再加多少少钱upgrade部份食物。食物质素几高,尤其是炭烧美国猪安扒,好有惊喜。食物份量好大,食到好饱。前菜有Caesar salad同埋杂豆沙律 (系是日沙律),芝士味浓郁,杂豆仲有好多我好钟意食嘅粟米🥰餐包有好香嘅黑松露酱 好香好好味我哋仲加咗$8有日本清酒煮蚬, 系九月份优惠, 蚬肉都算新鲜淡淡清香主菜我哋拣咗炭烧美国猪安扒同埋西班牙海鲜饭 (+$58)猪安扒肉质好嫩滑又Juicy仲有好浓郁嘅炭香味,超钟意食,仲配有薯菜,薯蓉又有黑松露好香。而海鲜饭就湿湿地仲好多蚬肉甜品我哋叫咗一个Tiramisu同埋一个雪糕泡芙个set仲包两杯饮品,非常抵食! 最后食唔晒要打包部份食物。服务都唔错, 会再返嚟食!
餐包有好香嘅黑松露酱 好香好好味
主菜我哋拣咗炭烧美国猪安扒同埋西班牙海鲜饭 (+$58)
甜品我哋叫咗一个Tiramisu同埋一个雪糕泡芙