2024-01-06 65 浏览
呢到仲要系小朋友钟意既恐龙主题🦕🦖岩哂我呢啲已经去厌左playhouse 既父母🤗呢度除咗有大量岩大人细路既玩具、board game,嘢食都好有质素👍🏻佢哋有一个 Mr Dino二人餐,有汤、前菜、小食、两个主菜、甜品同饮品,就算两大一小一齐食都好够饱😝德式脆皮咸猪手🐷外皮劲脆,热辣辣脆卜卜😝猪手好大只,餐厅会切开成一口大细,非常之细心,凑住小朋友都可以轻松食。熔岩火山🌋超级推荐‼️一定要试‼️超级好食😂香脆嘅面包上淋满左朱古力cream,一切就爆浆,口感好特别。呢到嘅儿童餐同儿童餐具都系恐龙主题🦖🦕有齐意粉、薯条、甜品、生果同嘢饮。儿童餐摆盘超可爱,仲有玩具送,小朋友真系好快乐🥰下次放假谂唔到去边,不防考虑下。呢到仲有得夹公仔,小朋友真系会唔舍得走 😂

德式脆皮咸猪手🐷

熔岩火山🌋