2019-04-02 558 浏览
早两日约咗屋企人去 #德福广埸 饮茶,点知原来 #美心皇宫 装修紧👈🏻👉🏻仲要话明五月头 #美心 先开返度门做生意,#小秘书 唯有退而求其次去楼上间 #翠园。#翠园 试过有一排食物质素好差,所以我哋都无帮衬 #翠园 一段时间。撞正今日度度都爆棚,我哋就比个机会佢😌 服务员将我哋十个人安排坐咗喺张八人枱,确实有啲逼夹😪 呢度虽然冇阿姐推车埋点心,不过胜在即叫即蒸食物好新鲜!#鱿鱼须 我至爱,厨师将 #鱿鱼 炸得不油不腻、又够粗身🤩 其他仲有 #奶黄包、#鲮鱼球 都做得好有水准🤩#翠园 价钱始终比 #美心皇宫 贵咗啲,10个人斋系比茶钱都要$140😅 但系 #翠园 人手严重不足,好多时都要挥手几分钟先有服务员应机😪 管理层都好应该转吓阵喇!

2019-03-31