Park café

最近同男朋友嘅纪念日😍我哋就拣咗位于尖沙咀百乐酒店的自助餐Park café系7月3日至10月2日推出左「日和‧融美」海鲜自助晚餐,主要围绕日式菜肴,配合唔同国家的菜式,为大家提供多选择的自助餐体验 而且仲有好多唔同款式嘅优惠 好适合家庭聚餐/约会/闺蜜生日之选‼️-🔥海鲜方面任食面包蟹、长脚蟹脚海鲜冷盘、冻虾、螺、青口等等 会无限refill 唔怕抢唔到😆食落新鲜爽口弹牙 面包蟹大只有膏 食落好滋味😋当然唔少得有多款刺身 好新鲜而且好厚切😋-🔥热盘方面:融合菜比较多 有樱花海老虾野菜沙律、什锦天妇罗、和牛汉堡、黑松露带子茶碗蒸、日式酥皮海鲜批、清酒煮文蛤、明太子海胆酱乌冬😍仲有烧猪腩同埋叉烧👍🏻味道一流🫶🏻比较特别既系酥皮龙虾汤同埋螺头中式炖汤 每一款都系热辣辣出炉,饮落鲜甜入味 酥皮龙虾汤入面真系有龙虾肉,配搭酥皮真系好少见 味道都唔错👍🏻-另外即叫即煎铁板烧里面有我最爱嘅鸡翼、羊架都好推荐,非常之有羊味 每位宾客可获赠日式明太子照烧珍宝元贝乙客‼️-🔥甜品饮品方面:不得不赞吓佢哋甜品 款式选择好好多 而且全部都好吸引 有小朋友好钟意嘅朱古力喷泉 同我最爱嘅瑞士MÖVENPICK雪糕🍦

🔥海鲜方面
当然唔少得有多款刺身 好新鲜而且好厚切😋

🔥热盘方面:

🔥甜品饮品方面:
不得不赞吓佢哋甜品 款式选择好好多 而且全部都好吸引 有小朋友好钟意嘅朱古力喷泉 同我最爱嘅瑞士MÖVENPICK雪糕🍦仲有多款特色自家甜品 连中式糖水都有🥰仲可以无限供应果汁🫶🏻
2024-09-02
庆祝纪念