2022-06-26 57 浏览
#ftf_尖沙咀家庭风味 温暖小店整体环境舒适,店员服务亲切,店内有三只可爱小猫,而且又有board game玩,适合同三五知己来放松一下!家乡黑毛猪肉燥拌稻庭乌冬 $98⭐️⭐️⭐️⭐️肉燥肥瘦均匀,肉味鲜嫩配上淡淡香菇味,毫不油腻,零负担感。配上乌冬,感觉比饭更健康清爽。乌冬都算弹牙又挂汁,健康之选!风酥黑毛猪排骨 $108⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️排骨香脆可口,火喉控制刚好,干身唔油腻,无溢味,炸完入面嘅肉质都仍然好嫩又多汁,唔老唔靭。啖啖肉配埋脆卜卜软骨,令口感更丰富!府城虾条 跟餐+$6⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️虾条口感Q弹,鲜虾味重,推荐!脆皮饺子 跟餐+$6⭐️⭐️⭐️⭐️外皮脆,多肉汁,放耐左,个皮都冇淋,抵赞!花枝丸 $36⭐️⭐️⭐️尚算弹牙,不过不失,正常发挥。芋头沙奶茶 跟餐半价$16⭐️⭐️⭐️⭐️芋香味重,个人而言有啲甜,但夏日炎炎,配返杯沙冰,感觉真系爽!#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到怀孕
#ftf_尖沙咀

家庭风味 温暖小店

家乡黑毛猪肉燥拌稻庭乌冬 $98

风酥黑毛猪排骨 $108
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

府城虾条 跟餐+$6
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
虾条口感Q弹,鲜虾味重,推荐!

脆皮饺子 跟餐+$6
⭐️⭐️⭐️⭐️
外皮脆,多肉汁,放耐左,个皮都冇淋,抵赞!

花枝丸 $36
⭐️⭐️⭐️
尚算弹牙,不过不失,正常发挥。

芋头沙奶茶 跟餐半价$16

#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到怀孕