2020-04-15 411 浏览
是日黎左食近期人气急升的勤记,因为个个黎买勤记威灵顿,唉,黎到已经卖哂,无法啦,真系一条难求呀~咁转plan食个A餐先,午市客饭套餐都系38蚊,良心价得好紧要。套餐包例汤一碗,菊花茶一杯,小炒一碟,同白饭一团。一坐低落单,店员阿姐即刻送上例汤同菊花茶,菊花茶低糖好对胃,好好饮,唔怪得咁多人入黎买菊花茶外卖啦。是日的冬瓜汤,虽然系普通例汤,但上枱仲热辣辣,味道浓郁天然,不是师傅汤,好饮㖞。是日A餐系椰菜花炒鸡柳,好香啊~因为所有餐都系即叫即炒,如果你点个款餐啱啱出完,要等炒完下一款先㗎,所以都等几耐嘅,想快可以问下阿姐睇师傅炒嘅咩,跟住叫就即刻有得食。即炒的椰菜花爽脆甜,鸡柳嫩滑,简单调味不造作,好有家的感觉,平凡中更觉温馨。白饭超多,超多,超多!传说中嘅勤记饭山,哈哈,出尽全力先吃得完,非常饱哟~好味又够饱,仲要良心价,唔怪得日日都排满人啦。
好味又够饱,仲要良心价,唔怪得日日都排满人啦。
2020-03-27