2022-09-13
今晚过左湾仔觅食😋🔎麻辣凉粉夏天食凉粉做头盘真系非常之好,天气炎热的情况下,食左头盘都相当消暑。order左以下野~3样𩠌望落去都劲辣😂麻辣鸡锅未拎到埋枱已经闻到香味,有少少攻鼻的鸡煲,味道非常浓郁,骤眼见到虽然系二人份量,但系都有超过12至13旧鸡,另外仲有青瓜同埋白萝卜做配菜,解腻之余亦都系一个非常好的配搭。火爆牛肉绝对冇改错名,亦都系惊喜十足的火爆牛肉,我骤眼望落去已经知道呢一个火爆牛肉唔惹少,食落去少少酸酸甜甜,有少少似中式牛柳,喺甜味都未完全散去嘅时候,后劲非常凌厉,去到买单俾钱的时候,个嘴都仲麻紧😂干锅菜花菜花同猪腩肉好夹,菜花🥦干身得嚟又够淋,打开仲有少少菜汁,夹埋青椒一齐食,正!菠萝蓝精灵本身听个名都唔知系乜嘢嚟🤣嚟到嘅时候发现原来系菠萝加椰汁冰,清新得来又唔会话好甜,最适合解辣用!珍宝大柠茶真系冇改错名,呢一杯珍宝柠檬茶除咗份量珍宝之外,连柠檬都系珍宝,用咗接近¾个柠檬,真系真材实料✨
今晚过左湾仔觅食😋🔎
麻辣凉粉
order左以下野~
3样𩠌望落去都劲辣😂
麻辣鸡锅