2024-02-05 324 浏览
大瀛喜喺元朗已经好多年😀有时收工同成班friend都会去食嘢,价钱方面二百几蚊食到饱卜卜任食真系好抵!有得任食刺身高蛋白质,真系啱晒减肥人士😋而且平时食刺身好贵,好容易就回本!自助区可以直接去自助餐饮品区自己拎,款式好多仲有清酒、咖啡、茶、啤酒基本上咩都有,味增汤、小丸子、炸鸡,仲有好多小食唔记得咗🙈雪糕雪条甜品全部任食。刺身刺身方面款式好多竟然有松叶蟹脚刺身😱咁就好容易回本,常见嘅油甘鱼、三文鱼、甜虾、虎虾、赤贝、带子、吞拿鱼就一定有㗎啦!油甘鱼一向我都钟意,油脂充足鱼味香。三文鱼系厚切咬落肥美味道鲜美。创作寿司、卷物都好特别,红酒蓝莓鹅肝好香鹅肝味好吸引😃 酱烧左口鱼边寿司,本身油脂丰富落少少酱汁火炙已经好正,芒果龙虾沙律甜得来几清新。炸物金牌红烧乳鸽系我嘅最爱🙈十分推介,好好食外脆内软有肉汁,食咗几件。蒜蓉焗帆立贝蒜蓉味好香口食到停唔到,酱烧黄金虾由细食到大呢个酱汁,虽然好肥🙈但真系超钟意!

自助区

刺身