2021-04-17 506 浏览
M记近期密密出新款食品, 最近嘅烟熏炸鸡好好味, 皮脆肉有嫩仲有阵阵嘅烟熏香味,  没有期望下, 今日试咗呢个m记新出品.....素午餐肉pizza。下午茶 : Latte Coffee + 素午餐肉pizza ($33/拍apps)Latte CoffeeM记即磨咖啡不嬲都钟意饮, 香浓不苦涩,  仲要系平!素午餐肉pizza样子睇得下, 食落完全唔掂, pizza底硬到呢......翻热过, 完全唔脆, 得个硬字! 唔知问题出系边, 好似食紧柴皮咁, 至于𠮶几粒素午餐肉, 你唔话畀我知佢系午餐肉, 我完全食唔出佢究竟系乜, 素斋面团一粒而己, 个PIZZA芝士茄酱系正常的, 但作为PIZZA完全唔合格, 近期M记失败之作!

Latte Coffee
M记即磨咖啡不嬲都钟意饮, 香浓不苦涩,  仲要系平!

素午餐肉pizza