餐厅: 住家菜 (謝斐道)
资讯:

2021-08-17 2375 浏览
每次经过「住家菜」都好想试 因为每次都好多人排队 今日带住爸爸妈妈 最好就系食中菜 唔知点解同男人食中菜实无错😂去之前已经打定电话问有无位 店员已经好细心 答完有位 再问埋使唔使留定条鱼 证明住家饭 有条鱼会令成餐饭丰富好多👍🏻今晚餐饭条鱼拣左「乌头」用豉汁蒸 再叫埋咸蛋蒸肉饼、翠肉瓜炒猪肉片 加两碗白饭 真系食紧住家饭👍🏻👍🏻所有𩠌都无落味精 全部𩠌都系新鲜滚热辣 要小心慢慢食 唔系就会烫亲咀😂咸蛋蒸肉饼既猪肉同肥膏好均匀 好滑 送饭一流❤️翠肉瓜炒猪肉片好有获气 正常份量 猪肉片都系正常size 唔错~豉汁蒸乌头系最后先到 条鱼好新鲜 蒸到刚刚好 证明厨师好有经验👍🏻我地食到成条鱼连骨都无剩😂好好味 值得一试❤️❤️住家菜既店员全部都好亲切 好似真系自己既姨妈姑姐煮饭比你食甘 有求必应 唔会嫌你麻烦 饭后仲有糖水送 好有爱👍🏻👍🏻

咸蛋蒸肉饼既猪肉同肥膏好均匀 好滑 送饭一流❤️

咸蛋蒸肉饼