2018-07-29 1266 浏览
经朋友既介绍黎到铜锣湾呢一间咖啡店,听讲好岩一大班朋友开party去既。不过今次就得我同另一个朋友撑枱脚,食2人套餐!入面有好多board game,漫画同有个充电位置比客人用。餐牌 有几个2人套餐同多款饮品先黎个汤先 杂菜汤 好饮唔似有d餐厅咁开水,要赞下个蒜容包 香脆又有牛油味!蜜汁鸡翼甜味调较得岩岩好,加上中间沙律伴碟 卖相 味道都赞酱烧猪仔全骨 配 肉酱薯仔屋舖天薯条听讲系得过奖,所以就嗌黎黎食!黎到见到好大条 我好少会食猪仔骨 因为手乜肉同好难整得好食。但系呢一个有惊喜,个汁同酱烧到肉质岩岩好,亦无冷藏猪味,应该系新鲜既。名不虚传!卡邦层白菌烟肉意粉我可以话呢个粉意粉无得输!d料仲多过意粉 淡淡烟肉同茹 个汁系杰既 本人最爱 仲要唔系太溜 几分钟我就清左成碟无停口!一流小桃特饮有cream有雪糕加落杯饮料到,甜甜地正!焦糖可可呢到d饮料都不错,呢杯朱古力加左焦糖份外甘口,又唔会太过甜泡芙甜品一个字冻,最岩夏天天气咁热去食架啦!

餐牌 有几个2人套餐同多款饮品

蜜汁鸡翼

甜味调较得岩岩好,加上中间沙律伴碟 卖相 味道都赞

酱烧猪仔全骨 配 肉酱薯仔屋舖天薯条

卡邦层白菌烟肉意粉

小桃特饮
有cream有雪糕加落杯饮料到,甜甜地正!

焦糖可可
呢到d饮料都不错,呢杯朱古力加左焦糖份外甘口,又唔会太过甜

泡芙甜品
一个字冻,最岩夏天天气咁热去食架啦!
2018-07-26
  • 卡邦尼白菌烟肉意粉