2024-12-31
‼️富田面家做紧Pochacco主题‼️依家喺街度买杯珍珠奶茶都要$40,呢度都只系$38😚pochacco棉花糖好好食,入面仲有好多椰果同啫喱,饮到最后都仲有🫨黑松露忌廉乌冬好特别🐶 耳仔系蛋糕🍰鹌鹑蛋肉球超级得意❤️❤️❤️忌廉完全唔会好甜,好香奶味,乌冬冻食更加弹牙🩵黑松露味道浓郁,炸鸡都好好食😋牛奶拉面有好得意嘅pochacco鱼蛋😚 今次加咗茹同萝卜,汤底鲜甜咗🥕叉烧煮到好入味,吸晒啲汤好正🤤今次出嘅小食系虾饺🍤点心笼入上边都有印到pc狗🥰另外有个位都好得意,就系墙纸上边都有点心笼嘅卡通公仔😳真系可爱到唔舍得食🥹牛奶芭菲好浓郁牛奶味🥛两粒萝卜糖整得好精致,以前细个有个水樽上边系pc狗攞住两条萝卜走佬🤣芋圆烟烟韧,颜色仲好靓🌈另外有个位都好细心,雪糕下面会有块曲奇饼隔住底下嘅啫喱果汁,令到个雪糕唔好咁快溶👍🏻其实每次去食都觉得佢哋超级有心机,店外旗帜墙纸枱纸poster甚至饮管牙签套筷子套都系主题卡通人物😍连餐碗都有特别设计过,依家仲出埋公仔🤩全部都可以加购带走‼️最后都系忍唔住手带咗只公仔返屋企😝