2019-11-14 18 浏览
作为古天乐嘅影迷,梗系要过嚟撑下佢嘅老友邓一君,之前睇报纸见到佢开咗间车仔面店,仲有成大大只鲍鱼同花胶做卖点,一直都好想黎试,今次终于有机会啦!呢度嘅装修都几简洁,感觉都几舒服。一入门口就见到邓一君喇!估唔到老板都成日驻场㖞!今次我哋就试咗富贵面同埋普通车仔面。富贵面有鲍鱼花胶同花菇,我真系第一次食车仔面会有呢啲咁豪华嘅𩠌啊!佢个鲍鱼虽然细细粒,但系都几弹口几入味㗎!二花胶都唔差,食完可以增加骨胶原!车仔面我就拣咗鱼蛋猪红同埋鸡翼!味道都唔错,当然冇富贵面咁出色啦!另外我哋都嗌咗小食,芝士磨菇鸡翼,呢个好好食!味道好特别,略嫌太细只,唔够喉,好想再encore!