2018-02-01
尖东返工胜在lunch多选择, 有平有贵. 平时lonely lunch求其食既我. 难得一星期一次同同事一齐食就紧系要食好少少, 可以舒服d 吹吓水 呢几日天气得8,9度我地都要食得暖胃d , 谂起pizza express 有lunch, 一于去啦~ Express lunch 由&58起, 有头盘,主菜,饮品 Starter可选焗面包球, 青菜沙律, 三文鱼小吃Mains : 有几款pizza同pasta. 我地拣左 : 西西里pizza 配料有 银鱼柳,亚枝竹,火腿. 只系比A4 size细小小, 切成3件, 其实都几大碟 蟹肉白酒汁意粉同事order,我无试到, 唔好睇佢好似无咩蟹肉, 其实只系跌哂落低仲比左旧柠檬, 同事话其实唔腥,不过都唧左d 汁落意粉提鲜吓 最后饮品我地都点左柠檬姜茶, 天气咁冻饮杯姜茶真系仲有好香既柠檬+柠檬草味 . 即时醒神呀. 饮完一杯仲可以加热水再冲ga ~
Starter可选焗面包球, 青菜沙律, 三文鱼小吃
西西里pizza
蟹肉白酒汁意粉
即时醒神呀. 饮完一杯仲可以加热水再冲ga ~