2020-06-30
想食返个decent少少嘅lunch 行过少少中环选择会更多 ✅ 有冇人同我一样钟意食印度菜🇮🇳,可以嚟到兰桂芳嘅Carat Fine Indian Restaurant and Bar,环境cozy又chill🍸🔸Chicken Special $88烤得香酥脆口Naan配上浓浓嘅chicken masala 🥘小小辣spicy 又刺激,鸡份量十足juicy 又软滑,仲加咗块chicken tikka,满满烧烤香气但依然保持嫩滑!🔸Berrylicious🍸 $80Highly recommend⭐️cocktails 甜甜哋好易入口同埋个系我fav combination! 🔸Paan Ice Cream🍨 $68充满东南亚风,几特别口味,食落Betal leaves好refreshing✨TAO & SIDEWALK喺左右,有whiskey & ciger lounge,仲有private party 啱哂一大班朋友饮嘢总括来说:lunch set menu好抵食,有印度师傅炮制正宗印度菜,当日下午都有唔少印度朋友嚟帮衬,下次都会约埋同事嚟食😋😋
🔸Chicken Special $88
🔸Berrylicious🍸 $80