2024-11-07
呢间餐厅都系住喺附近嘅朋友介绍我哋去试,话个猪扒饭好出色,咁两个身为焗饭怪兽嘅我哋,梗系要去试试佢喇😏自家秘制火山排骨(细) $88呢度嘅火山排骨有啲特别,佢系模仿泰式嘅火山排骨,但就用上中式嘅秘制酱汁同煮法,其实🐨都几钟意食火山排骨,但就唔钟意泰式汁,呢款就啱哂佢,排骨Sɪᴢᴇ都好够份量,肉质都软熟,点埋个秘制酱汁,咸咸地系几惹味嘅芝士鲜茄焗厚切猪扒饭 $108叫得上呢度嘅人气招牌No.1,都真心好期待,份量系大方嘅,酸甜度都掌握得唔错,饭底的确系个灵魂所在,系一个好香蛋香又够镬气嘅炒底嚟,猪扒都真心软熟,亦都相当厚切,所以口感有一定嘅保证,做王牌的确系交到功课👍🏻总结系味道的确系中上质素,价钱都对得住个质素,可惜地段比较隔涉少少,主打街坊生意,但有心想食一个高汁嘅焗猪饭,呢间值得一战‼️
自家秘制火山排骨(细) $88
芝士鲜茄焗厚切猪扒饭 $108