嗌左个二人餐:炒蚬/龙虾伊面/蒸扇贝/姜葱炒蟹/生菜头两盘正常时间出,味道真系同屋邨酒家同油麻地大排档冇分别之后𠮶两盘系等个几两个钟都未到:喺食完头两碟等左半个钟之后,嗌左个侍应追一追个生菜同姜葱炒蟹,个侍应话ok再等多半个钟,再问到未,个侍应又再追,原来冇落单,之后话冇哂炒蟹,冇蚬,冇虾...第一次嚟到食海鲜连虾蟹都冇...最后我地再叫多个扇贝.. 如是者再等半个钟,连个生菜都未嚟,又再追过追完拎个生菜过嚟,同食冷盘冇分别,冻哂又再等扇贝,喺等嘅时间已经听到隔离枱怨声载道,张张枱都等劲耐都未有野食上,呢个时候先知I'm not alone最后扇贝都上埋,喺食完扇贝之后叫埋单(本身有送果盘,但我地已经嬲到连果盘都唔想要),就正正喺埋单嘅时候,个姜葱炒蟹到左,surprise? 个找钱呀姐仲要串我地话又有炒蟹食?系,我都想知点解会有炒蟹食,乜唔系你话冇哂?总之食完呢餐饭,真系会成肚气慎入!!!!!
嗌左个二人餐:炒蚬/龙虾伊面/蒸扇贝/姜葱炒蟹/生菜
头两盘正常时间出,味道真系同屋邨酒家同油麻地大排档冇分别
之后𠮶两盘系等个几两个钟都未到:
如是者再等半个钟,连个生菜都未嚟,又再追过
追完拎个生菜过嚟,同食冷盘冇分别,冻哂
慎入!!!!!