2014-06-14 7592 浏览
 都是见价钱同图片太吸引, 即刻揾齐脚就食, 试吓佢得唔得先正宗生虾刺生, 真系好新鲜, 虾的肉质又够厚, 配上面头的蒜片同辣椒, 青辣椒的辣更胜一筹对于嗜辣的我同老公, 真系酸辣并存, 谁也抢不了谁的味道, 凤爪亦厚肉,爽口又弹牙, 但对不太食得辣的朋友, 无疑系一项挑战, 但他们都不断食, 真系又爱又恨炸物都系一绝的, 其中招牌香叶鸡, 鸡JUICY又嫩肉末生菜包, 又香又辣的肉碎包在新鲜生菜内, 征服了我的味蕾招牌泰烧鸡, 虽然份量唔算多, 鸡有烧烤味之余仍能保持嫩而有肉汁,厨师的烧烤功夫真的十分了得泰式烧牛肉, 估唔到都系唔错, 牛的肉质软谂,起初想佢可能只系招牌鸡先好味添, 我错了泰式烧猪颈肉, 厚切但肉质仍然够柔软, 到这刻猪、牛、鸡都品尝过了, 但都系不相伯仲, 一个字, 正~~大家都饱到呕了, 但招牌泰式炒饭, 上桌时香喷喷加上半熟蛋, 真的抗拒不了终于到最后的泰式炒金边粉, 食到最后都系要食, 花生新鲜香脆,调味恰到好处,金边粉软硬刚好又够干身, 太好味啦~~~~饮品:餐包饮品(4人1支) u/红酒 v/白酒 w/果汁(菠萝汁.橙汁)

都是见价钱同图片太吸引, 即刻揾齐脚就食, 试吓佢得唔得先
正宗生虾刺生
腌酸辣凤爪沙律
小食
炸物都系一绝的, 其中招牌香叶鸡, 鸡JUICY又嫩
肉末生菜包
招牌泰烧鸡
泰式烧牛肉
泰式烧猪颈肉
招牌泰式炒饭
泰式炒金边粉

题外话/补充资料: 因主力系酒吧经营, 又可能因系团购餐, 清水要$30,以每人一杯嘢饮实在不够, (所以店方不断问要唔要任饮), 当然要加钱啦)但观其食物系厨师系有实力的, 如果想去上试食的朋友, 厨房系星期日收炉的喔~~, 其余的店员服务尚可, 似是老板的男士就甚是热情, 另外, 洗手间都十分企理
2014-03-15
用餐优惠