招聘中
$16,000-$19,000
月薪
薪金面议
20天前
餐厅: 千両 (圓方)
资讯:

2023-05-18 818 浏览
几年前喺Hysan食过,印象唔错,呢日赶车就谂住喺Elements求其食D啦。点知,吓亲!1⃣️落完单,居然先上 牛肉冰见乌冬!嗯?呢个系咩操作?PS.唔好食。2⃣️礼貌唔好 进店、埋单、离店,都无听到hi、thanks、bye之类嘅话语,“欢迎光临”难道唔应该?还是唔欢迎?3⃣️卫生唔好 寿司碟配嘅山葵上居然有毛发!!同店员反映叫更换一碟,店员有点迷惑同唔耐烦,睇咗好耐先睇到,感觉唔相信客人的提示。(我特意无讲出系咩问题,只叫更换同叫佢自己睇。)4⃣️歉意基本感觉唔到碟寿司摞走去换后,店员再一次经过我身边,头担天咁轻轻讲咗句“唔好意思”。我真系,未被毛发呕心完,继而再被店员呕心到。今时今日,仲有咁样嘅连锁品牌可以喺香港屹立嘅?人员质素、流程培训、卫生管理通通不知所谓,真系咩好感都无晒。

点知,吓亲!

1⃣️落完单,居然先上 牛肉冰见乌冬!
嗯?呢个系咩操作?PS.唔好食。

2⃣️礼貌唔好

3⃣️卫生唔好

寿司碟配嘅山葵上居然有毛发!!
(我特意无讲出系咩问题,只叫更换同叫佢自己睇。)

4⃣️歉意基本感觉唔到

我真系,未被毛发呕心完,继而再被店员呕心到。

今时今日,仲有咁样嘅连锁品牌可以喺香港屹立嘅?

牛肉冰见乌冬
特上彩虹卷