2012-11-16 20 浏览
本来约左朋友荃湾打波,点知去到先知佢射左波.咁就算啦,反正肚饿就去揾下有咩好食,咁岩俾我见到间野话有卖台湾蛋饼,就嗱嗱淋冲左入去试.叫左1麦香鱼吉士、葱抓饼同埋见佢个肉松蛋饼好似好受欢迎咁就叫左,原本系打算叫鲔鱼蛋饼加!麦香鱼吉士包面好有芝麻香,中间夹住炸起既鱼柳,配埋生菜、番茄、牛油、茄酱、沙律酱及一片芝士,好好味!! juicy得黎料又够晒足价钱又唔贵!!!抵食!!麦记d包同呢度间直无得比啦!!!葱抓饼同肉松蛋饼都俾到惊喜我!!我原本以为比起台湾d水准,呢度顶尽都只系普普通通咁啦~~~估唔到佢既好味程度值得我一再搭车过黎食加!!!!! 葱抓饼一D都唔油,但系干身之余佢仲要好脆同香口. 肉松蛋饼好有蛋香、好滑, 肉松,而肉松味反而带出左另一个层次出黎,正点!!!!!!

• 以上皆是