2023-01-27
方叔叔重庆老火锅🍲 (前身渝味晓宇重庆老火锅)📍 荃湾杨屋道8号如心广场一期3楼305号舖♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎新年既几日假期又放完啦😮💨,又系初四咁嘅样返工🤭,好在都系返半日工🤓。Lunch 一放工,梗系谂下同d 同事仔去食咩好啦🤣,今次就试左个同事仔成日推介既呢间方叔叔重庆老火锅🍲😆,前身为渝味晓宇重庆老火锅。呢间火锅店系单点既,我地就叫左个鸳鸯汤底,有麻辣 ➕蕃茄汤底, 先讲下个麻辣先😂,其实开头食都几辣,但食食下又觉得ok 既。之后到个蕃茄汤底,竟然系味道好浓既😮,我觉得蕃茄汤底值得一试👍🏻。 而食材都系果d 啰🤣, 都新鲜既。💰人均消费:$200-$400整体推介指数:❤️❤️❤️🤍🤍♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
📍 荃湾杨屋道8号如心广场一期3楼305号舖
💰人均消费:$200-$400