1K
2017-03-14 3036 浏览
琴晚本身食左野,但觉得唔系好够饱,所以番屋企前都顺路食劲回味。劲回味大名都听过好几次,上次黎到又食左隔离新野。铺面唔大,但手卷款式唔少,摆到明话你知系行平价路线~心大心细一轮。三文鱼腩手卷 $20见到佢图片影到有四片三文鱼腩,本来睇死佢唔会俾足,点知实物符合图片,真系见到有四片!卖相非常一般,可能价钱平,只能用张厨房纸包住条手卷,加上成条手卷卷冇炼到好实,所以危危芙,就散就散咁。即系类似屋企包嘅手卷。三文鱼腩有四片,虽然比较薄身,不过起码冇取巧,加左几条青瓜。食落肥美称唔上,不过应该切得比较长身,所以真系食到底!难怪啲人都称佢大件夹抵食。饭比较松散,好似屋企嘅白饭,而且暖暖地,令紫菜腍得较快,所以食到底部冇乜饭嘅位置先脆番少少。整体黎讲,呢条手卷都系正常水平,冇话特别正,所谓四片鱼腩都其实系切成条状,唯独抵赞系食到底都有料。比较惊讶系我留意到佢地嘅营业时间居然系3pm - 5am~夜一夜都有得食。

劲回味大名都听过好几次,上次黎到又食左隔离新野。
铺面唔大,但手卷款式唔少,摆到明话你知系行平价路线~
心大心细一轮。
三文鱼腩手卷 $20

即系类似屋企包嘅手卷。

食落肥美称唔上,不过应该切得比较长身,所以真系食到底!

难怪啲人都称佢大件夹抵食。

2017-02-22
$20 (宵夜)