2024-12-10 89 浏览
🍴🍹🦪实现青口自由✨ 每位$255任食青口优惠(逢星期一),青口共有六款口味选择✅招牌忌廉青口 (蕃茄、蒜蓉、洋葱、小葱及忌廉)不枉系招牌,呢个系六款之中最好食嘅,个汁比较creamy,青口都比较挂汁。配埋大量蒜蒜蓉及葱粒,十分惹味,我地仲encore左一碟。✅白酒青口(白酒、西芹、蒜蓉及香草)呢个味排第二,都好味,酒味都香浓,但就不会creamy。✅蕃茄味青口(蕃茄、蒜蓉、洋葱及香草)蕃茄味呢款几特别,入面有好多蕃茄粒,蕃茄味都几浓,酸酸地几特别。🆗Hoegaarden青口(莞茜、茴香、柠檬皮及 Hoegaarden啤酒)呢个就重啤酒味,我唔钟意饮啤酒,所以觉得一般,比较苦。🆗地中海风味青口(西班牙辣肉肠、辣椒、洋葱、 莞茜及黄灯笼椒酱)呢款听讲比较重口味,但系食落味道都几淡,个汁都好水,冇expect甘挂汁同辣,只食到少少香料味。🆗喇沙味青口(椰奶、白酒、香茅、青柠叶喇沙咖喱汁)因为本身都中意食喇沙,所以对呢只味都几期待,第1 round就叫咗,但味道比较失望,好淡,椰奶味都唔系好食到,只有淡淡嘅咖喱汤味。🆗One More Please -$75(Peach, cranberry
🍴🍹🦪
实现青口自由

✅招牌忌廉青口
(蕃茄、蒜蓉、洋葱、小葱及忌廉)

✅白酒青口
(白酒、西芹、蒜蓉及香草)
呢个味排第二,都好味,酒味都香浓,但就不会creamy。

✅蕃茄味青口
(蕃茄、蒜蓉、洋葱及香草)

🆗Hoegaarden青口
(莞茜、茴香、柠檬皮及 Hoegaarden啤酒)
呢个就重啤酒味,我唔钟意饮啤酒,所以觉得一般,比较苦。

🆗地中海风味青口
(西班牙辣肉肠、辣椒、洋葱、 莞茜及黄灯笼椒酱)

🆗喇沙味青口
(椰奶、白酒、香茅、青柠叶喇沙咖喱汁)

🆗One More Please -$75
(Peach, cranberry, pineapple)
另外叫咗杯饮品,都几靓,味道正常冇咩惊喜,但几细杯,入面仲要好多冰。

第一次上青口嘅时候会有一份薯条同埋一块面包,但系呢两样嘢都唔会有得添,薯条都炸得几香脆,配蛋黄酱几好食。任食青口性价比都高嘅。我哋两个人食咗七碟青口,店员大约没收左3桶壳😂平时出去食一碟青口都要百几蚊而家五百几蚊我哋就食咗七碟啦。
2024-12-09