NN coffee可算是西贡名物,咖啡西餐喺香港竞争好大,但都连续两年入选 timeout recommendation,仲要宠物友善有户外位劲chill🫶🏻🍝 海胆蟹肉忌廉手工意粉 $188海胆鲜甜creamy就咁食已经齿颊留香,再配埋蟹肉意粉啖啖鲜味劲出色;但更令我惊艳嘅系巨量蟹肉,每条意粉都挂满一梳梳蟹肉,忌廉汁用洋葱炒香层次好丰富🦀 松叶蟹盛茶渍丼 $168西日式丼饭presentation已经好靓,味道用料都100分,蟹盖入面装满蟹膏同蟹肉,捞埋生蛋黄更突出鲜甜。茶汤热辣辣,钟意食湿润啲落多咗都唔会太重味。️饮品方面拣咗两款signature,打卡真系超靓🍵 久丸小山园• 团子黑糖抹茶牛奶 $56 有一层棉密奶泡,小山园抹茶甘香浓郁,黑糖只有薄薄一层,唔会太撞抹茶味☕️ Tofu Latte $56 当中豆腐花好软滑,豆香同咖啡好夹,令成杯饮品更清新

🍝 海胆蟹肉忌廉手工意粉 $188
海胆蟹肉忌廉手工意粉

🦀 松叶蟹盛茶渍丼 $168
松叶蟹盛茶渍丼

️饮品方面拣咗两款signature,打卡真系超靓

久丸小山园团子黑糖抹茶牛奶

海胆蟹肉忌廉手工意粉