2023-06-24 382 浏览
装修干净俐落,灯光光猛,座位有二十个左右,坐得有啲逼、唔舒服。有加一服务费,但服务很一般,上菜唔熟手,我哋share食意粉冇主动攞碟,少失望。*Creamy portobello mushroom $115松露油忌廉大啡菇猫耳朵黑松露忌廉汁偏稀,松露味唔算香浓,加埋松子仁、巴马臣芝士,增加唔少香味。猫耳朵厚身、烟韧,可惜酱汁唔够浓,装得唔多。Cheesey meat Ball & gnocchi $96蕃茄芝士焗肉丸马钤薯丸子上菜嘅时候热辣辣,但味道真心不敢恭维。肉丸弹牙到似贡丸,味道系唔错嘅。蕃茄酱好酸又唔夹,羊奶芝士好膻好怪。马铃薯丸子最奇怪,质感好硬,完全唔软糯。Earl Grey Egg Pudding $58伯爵茶焦糖布甸布甸动L动L,入口顺滑,质地偏向硬身,有蛋香、茶味香,配鲜忌廉好食又好夹。焦糖由来底部嘅焦糖酱,同想像中有啲出入,有少少sad。Passion fruit sparkling ade $50百香果酱偏甜,仲有半个百香果装饰,有气泡令杯嘢饮好解渴。Matcha latte $40实在太难饮了,抹茶唔抹,牛奶唔奶。
松露油忌廉大啡菇猫耳朵
松露油忌廉大啡菇猫耳朵

蕃茄芝士焗肉丸马钤薯丸子
蕃茄芝士焗肉丸马钤薯丸子

Earl Grey Egg Pudding $58
伯爵茶焦糖布甸

百香果酱偏甜,仲有半个百香果装饰,有气泡令杯嘢饮好解渴。
Passion fruit sparkling ade

Matcha latte $40
实在太难饮了,抹茶唔抹,牛奶唔奶。
Matcha latte
2023-06-09