2008-04-25 1 浏览
从disney怱怱忙忙地回到现代化既旺角,为的,就是实践年多前既承诺。要了辣既转转烧羊肉卡巴set、土耳其肉丸配沙律set、豆蓉汤,同米饭布丁先上豆蓉汤,料足,啖啖都是吃到不少豆蓉。如果加点附送既柠檬汁会令豆味加重,更好喝和易入口。若是热些会更好。之后是随set送既红茶,正如之前既食评所讲,的确要落糖先好味。转转烧羊肉卡巴(辣)应该是即叫即做,所以层皮仲好脆好热,羊肉既骚味刚刚好,又几多菜,感觉几健康,唯一可以弹既只系d辣汁流晒落末端,所以食到尾既时候就突然好辣。土耳其肉丸配沙律入面既肉丸几Juicy,而且时间控制刚刚好,唔会鞋,而且香料令肉味更香更出。沙律满满的一大碟,有3.4种瓜菜,够晒健康。米饭布丁系因为我觉得食埋个甜品先令呢餐完满而叫,其实我地果阵都已经几饱。个甜味似系炼奶味,食到好多米粒,口感十足。朋友仔好钟意呢个,因为佢觉得似BB食既糊仔。店员主动斟茶,又好好礼貌,特别是老的更会时常帮手拎走无用既食具。相反后生既唔知系咪新黎,所以都唔系几识d菜式。另外地方真系好窄,通说只够一个人行。而且只得2人台和4人台,2人台基本上只可放2只大碟,所以人多的话就真系要分2张。总之呢间舖值

总之呢间舖值得再黎。