2016-04-25 1053 浏览
刚好系九龙城附近~就叫朋友一齐食完lunch先走~始终吾熟 都兜左几转先去到,一入去就见到真系好多人不过就吾可以预期佢系好干净,因为环境系似街市,莫名有地道感觉。(有洁癖的朋友可能会却步)点左猪扒面 蕃茄面等等,不过最期待都系个西多士 因为出名嘛!个馅的确几特别既,都系第一次食依啲款。见到中间好饱实,赞既系啲沙爹牛肉吾韧,切开果下啲汁同香味都有涌出黎。不过食半份已经觉得油腻。而且味道同一般西多始终冇好大出入,糖桨同牛油有啲多盖左阵味😌食完觉得会肥十磅(笑)另外点左猪扒面 细细件,几香脆。不过佢同个面系分上,我几乎食完 佢先出现~所以相都无影到~依碗面看似好易整((的确如果吾系懒架话 (摇头)但系啲蛋系几滑!炒得吾错!面既软硬适中,公仔面黎讲通常吾会衰既整体一般,几好但食完印象吾深刻加上服务态度吾多掂。 可能因为忙,所以食物上桌时间都比较长吾值得特登黎食,但如果住附近 食下感受下有丁点既旧式情怀都吾错既
刚好系九龙城附近~就叫朋友一齐食完lunch先走~

始终吾熟 都兜左几转先去到,一入去就见到真系好多人

点左猪扒面 蕃茄面等等,不过最期待都系个西多士
因为出名嘛!
沙爹牛西多
个馅的确几特别既,都系第一次食依啲款。
食完觉得会肥十磅(笑)

所以相都无影到~
番茄炒蛋面
依碗面看似好易整((的确如果吾系懒架话 (摇头)
但系啲蛋系几滑!炒得吾错!
面既软硬适中,公仔面黎讲通常吾会衰既

整体一般,几好但食完印象吾深刻加上服务态度吾多掂。
可能因为忙,所以食物上桌时间都比较长

2016-02-16