2020-01-26 132 浏览
同男朋友出开讲到行街,预约左呢一间餐厅食晚餐,预约左7:30pm, 但系我哋7:00pm就到,虽然早到左,但系都可以提早入餐厅😆,咁就唔使喺出边吹风等多半个钟啊!.餐厅位于都唔算太近地铁站,附近都系住宅为主,所以用餐环境宁静🥰,同附近嘅闹市形成对比。行上一条小斜路就见到餐厅,未入门口就见到餐厅门面嘅壁画,有龙有虎好生猛🤣。.餐厅主要采用自助形式,睇完Menu之后去counter度落单,然后就可以自己拎啱用嘅调味料、餐具同斟水,唔使下下叫人攞,自己钟意拎咩就拎咩啦!而且仲系免+1服务费!.🌟慢煮法式油封鸭髀油封鸭髀系我最喜欢的一道经典法式料理,真系超级好吃。外皮酥脆,但鸭肉相当鲜嫩多汁,切开皮后里面的肉都系一入口就化掉了,如果可以加上一些配菜,例如沙拉跟薯条,就会超级完美!!!谂返起都觉得好食呀!🌟安格斯顶级西冷牛扒(小)虽然牛扒不太大件,但性价比高,无放太多调味料,食得出牛扒既原汁原味的,多汁肉嫩🌟芝士忌廉菠菜苗叫咗一道奶油菠菜,咸香嘅芝士加上味道温润的牛奶令人不知不觉一口接一口,唔好睇佢好似好干咁,将菠菜同牛奶捞埋,令每一条菜都可以浸到牛奶,入口奶味浓郁。😆🌟炸蕃薯条炸薯条就食得多,

🌟慢煮法式油封鸭髀

🌟安格斯顶级西冷牛扒(小)

🌟芝士忌廉菠菜苗

🌟炸蕃薯条
炸薯条就食得多,今次喺呢度食炸番薯条,味道好惊喜,首先都系炸得好脆,好香番薯味,食落口仲会有浸回甘嘅甜味,配埋黑松露沙律酱,酸酸甜甜嘅口感好惊喜!❤️❤️😍
炸番薯条
2020-01-19
炸番薯条
  • 安格斯顶级西冷牛扒(小)
  • 法式油封鸭腿