今日发现左一间高质小菜餐厅,初初以为雀会正系有得打麻雀,结果食完啲小炒感觉有哂大排档既风格,够哂镬气之余价钱又合理!仲有全部都系包厢,可以食饭、打麻雀、高谈阔论,私隐度因此劲高!最紧要食物质素高、镬气够哂火喉先系重最要,性价比劲高😆!名峻小炒王 $108大排档名物,送酒一流🍺。每次见到有小炒王都一定嗌,最钟意佢一道𩠌有好多野食,腰果香脆,白饭鱼同虾干好有口感,配埋韮菜同韮黄,正!啫啫鸡煲 $108一上碟咋咋声,好香,鸡肉同其他配料好似冬菇都超级入味,大满足。椒盐豆腐 $58豆腐即叫即炸,表皮香脆而入面既豆腐好滑捋捋。椒盐鸡软骨 $58同样都系即叫即炸,热辣辣劲脆口,送酒小食一流!餐厅好好人仲送个汤比我地饮😆够哂老火汤好好饮最特别仲有啲雀局小菜套餐,4𩠌1汤既选择真系适合过黎食野打埋麻雀 聚会倾计好地方😆📸 Credit to Instagram: @mroolong

最紧要食物质素高、镬气够哂火喉先系重最要,性价比劲高😆!

名峻小炒王 $108

啫啫鸡煲 $108

椒盐豆腐 $58
豆腐即叫即炸,表皮香脆而入面既豆腐好滑捋捋。

椒盐鸡软骨 $58
同样都系即叫即炸,热辣辣劲脆口,送酒小食一流!

餐厅好好人仲送个汤比我地饮😆够哂老火汤好好饮