2018-10-24
同男朋友拣咗呢间西餐dinner,格局真系好靓,一共有4层,我哋就搭䢂上咗4/F,每一层都系得4张台,都几宁静几好feel。首先叫咗sparkling water~仲有餐包食,热辣辣,加埋橄榄油同黑醋,好好食!饮品叫咗2杯Cocktail,粉红色个杯嘅Queen Rose Petal 就好饮啲,甜甜地比较易入口。叫咗个4 Courses dinner,starter 系Prime Beef Carpaccio,芝士好香浓~Parmesan Risotto,饭硬咗少少,但同样地芝士味道好香浓,食得多都唔会话好滞Grilled US Pork Rack, 估唔到猪肉都可以唔系全熟,一啲都唔干身,味道都好食甜品就系Coconut Panna Cotta,感觉好似椰汁慕丝咁,加上粒粒菠萝,又好夹,我自己就好钟意~最后仲有餐茶添...
首先叫咗sparkling water~
仲有餐包食,热辣辣,加埋橄榄油同黑醋,好好食!
最后仲有餐茶添...