Bostonian Seafood & Grill (已結業)

2023-03-17 3230 浏览
8周年纪念,谂咗好多唔同选择,又问咗好多朋友,最后都决定嚟呢间餐厅,虽然冇好靓嘅景,但系环境装修都唔错嘅,仲有佢哋最出名嘅龙虾汤同埋海鲜塔都系我两公婆嘅至爱。𠮶晚加上系平日冇乜人,真系可以好好咁享受两个人的晚餐。头盘我哋点咗经理推荐嘅crab cake,一食果然冇介绍错,真系好好味,丰富嘅蟹肉又有鲜味,正!好啦,跟住之后就到海鲜塔,虽然种类唔算多,但每样都好精神,非常新鲜,平时食翡翠螺好似食擦子胶咁样,点知呢次食完全改观晒,原来系咁好味,唔会又韧又腥,呢个海鲜塔令老婆非常满意!食完冻嘅海鲜,最好再饮过热汤消消滞,个龙虾汤真系唔讲得笑,应该系全城最好饮嘅!经理构思,话系完全新鲜即整嘅,同出边唔同,够晒真材实料,一试难忘。食到呢度其实已经有少少饱,最后就想买件牛扒啦,牛扒又系高水准之作,生熟程度啱啱好!喺呢度食饭绝对系觉得环境,服务同埋食物质素都可以攞满分嘅!

𠮶晚加上系平日冇乜人,真系可以好好咁享受两个人的晚餐。

喺呢度食饭绝对系觉得环境,服务同埋食物质素都可以攞满分嘅!
2023-01-10
庆祝纪念