2019-06-02
今个周末想要个美好既开始,所以揾间优闲既cafe食个早午餐,迎接一日既开端😉呢间cafe开左好耐未有机会试,10点开铺,11点前过去已经有4,5个人排队入去,细细既cafe不能容纳太多人,所以人流去得好慢,不过见到有人都会专门过黎买佢地自家制的面包外卖走🙂等左半个钟没有就入得去,两个人坐低就order左个full breakfast, 抹茶麻薯包,热朱古力和long blackFull breakfast 不过不失,同出面价钱食既都差不多,没有太特别热朱古力,可能拉花既关系影响左甜味同无咁有朱古力既香味,不是我喜欢既口味,不过拉花几靓🥰抹茶麻薯包,果然系手工包,好扎实,虽然看上去不大,但真系好饱肚,烟韧同充满抹茶香味,不甜,阵阵抹茶既苦涩味,早知就order一杯香甜既mocha 去搭配。总括来讲,可以同一两个知己好友尝鲜下,推荐佢地自家制面包,没有影到铺裹的装潢,不过喜欢影相打卡既朋友应该是不错的选择。👍🏻👍🏻